NOVINKA – zpěvník v audio verzi

Ahoj všem

Jako pomůcku pro zábavu i radost dětí i dospělých jsem vytvořil v záložce „Zpěvník“ audio verzi našeho „Táborového zpěvníku“.

Většina písniček je od originálních interpretů a je velmi dobré kvality.

Buhužel, část jsem v originále, či nějakém dobrém „remake“ nenašel, takže jsem prostě použil co bylo. Jeden z nejhorších je bohužel moje oblíbená píseň „Dům u vycházejícího slunce“, kde se zpěvákův výkon fakt původní verzi ani neblíží. Nevím kdo a zda vůbec to nějak „oficiálně“ přezpíval do češtiny a anglický originál se mi tam dávat nechtělo… Další hrůza je „Chodím po Brodwai“, kde jsem našel pouze nějakou šílenou „technoverzi“ od nějakých kreténů, ale žádná trampská verze není k nalezení. No některé další jsou taky „zajímavé“, ale jako celek je to super a můžete to dětem pouštět, aby se všechny ty texty naučili pořádně nazpaměť.

Písničky jsou číslované a řazené přesně stejně jako v tištěné formě zpěvníku.

Dalo to dost práce, něco jsem stáhnul v MP3, něco jsem musel do MP3 přetransformovat z videa z youtube, dvě jsem sám nahrál, takže se určitě pobavíte a doufám, že tu práci oceníte.

Kulturní atašé

PS: Třeba „Hejkal“ mě překvapil jak je odlišný rytmem i tempem od „mojí“ verze, nikdy, až do dnes, jsem ho totiž v originále neslyšel…..

:-)

 

Sepuk se představuje:

Kulturní atašé :-)
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *